Cablu HDMI 2.0 de mare viteza - 7.5 metri

Stoc epuizat
Cablu HDMI 7.5m

35,00 lei

Cablu HDMI 2.0 cu Ethernet - 7.5 metri pentru conexiune HDMI.

Noi, (DVB Inventor SRL) adăugăm adresa dvs. de email la o listă specială a acestui produs. Odată ce acesta reapare în stoc, veți primi automat o înștiințare pe email iar adresa dvs. de email va fi eliminată din lista produsului.

Datele dvs. vor fi vizibile unora din membrii echipei noastre, insă dacă doriți eliminarea acestora, ne puteți solicita acest lucru prin email la adresa office@receptoare.ro.

În cazul în care credeți că că datele dvs. personale au fost folosite abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, suntem obligați să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod abuziv datele dvs. personale.

Descriere

Cablu HDMI 2.0 cu Ethernet - 7.5 metri pentru conexiune HDMI.

  • Cablu digital audio/video HDMI de mare viteza (max. 10 Gb/s)
  • Suporta 3D TV si rezolutie 4K UHD (4096 x 2160 pixeli @24Hz)
  • Conectori auriti pentru o calitate perfecta a imaginii
  • Compatibil cu toate dispozitivele cu conectori HDMI

Rating

Evaluează produsul

Informații utile

Produsele electrice și electronice comercializate includ în prețul de vânzare ecopTAX , taxă ce reprezintă costurile colectării, tratării și eliminării ecologice a deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (EEE).