PROGRAM: Luni-Vineri, 09.00-17.00

Mufa F terminare 75 Ohm

Stoc epuizat
Mufa F term.

2,00 lei

Mufa F terminare 75 Ohm pentru închiderea porturilor RF neutilizate.

Noi, (DVB Inventor SRL) adăugăm adresa dvs. de email la o listă specială a acestui produs. Odată ce acesta reapare în stoc, veți primi automat o înștiințare pe email iar adresa dvs. de email va fi eliminată din lista produsului.

Datele dvs. vor fi vizibile unora din membrii echipei noastre, insă dacă doriți eliminarea acestora, ne puteți solicita acest lucru prin email la adresa office@receptoare.ro.

În cazul în care credeți că că datele dvs. personale au fost folosite abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, suntem obligați să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod abuziv datele dvs. personale.

Mufa F terminare 75 Ohm pentru închiderea porturilor RF neutilizate.

  • Previne pierderea semnalului prin mufele de distributie neutilizate din reteaua de cablu.
  • Simplu, instalare prin infiletare.

Specificații tehnice

Impedanța 75 Ohm

Rating

Evaluează produsul

Informații utile

Produsele electrice și electronice comercializate includ în prețul de vânzare ecopTAX , taxă ce reprezintă costurile colectării, tratării și eliminării ecologice a deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (EEE).