SWITCH Tenda S105

Stoc zero
Switch 5 porturi Tenda

25,00 lei

Tenda S105 este un switch cu 5 porturi special facut pentru case mari sau birouri. Are in dotare 5 porturi ce in full duplex pot ajunge la viteza de 200Mbps, viteza standard fiind de 100Mbps.

Noi, (DVB Inventor SRL) adăugăm adresa dvs. de email la o listă specială a acestui produs. Odată ce acesta reapare în stoc, veți primi automat o înștiințare pe email iar adresa dvs. de email va fi eliminată din lista produsului.

Datele dvs. vor fi vizibile unora din membrii echipei noastre, insă dacă doriți eliminarea acestora, ne puteți solicita acest lucru prin email la adresa office@receptoare.ro.

În cazul în care credeți că că datele dvs. personale au fost folosite abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, suntem obligați să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod abuziv datele dvs. personale.

Tenda S105 este un switch cu 5 porturi special facut pentru case mari sau birouri. Are in dotare 5 porturi ce in full duplex pot ajunge la viteza de 200Mbps, viteza standard fiind de 100Mbps.

Switchul este plug&play, asta inseamna ca in momentul conectarii la un router deja existend, imediat isi va incepe treaba, fara alte configurari complicate. De asemenea S105, este compatibil cu orice dispozitiv ce are in dotare un port LAN.

Caracteristici principale:

  • 5x10 / 100M - porturi LAN
  • Dimensiuni : 82.00mm x 52.00mm x 22.30mm
  • Suporta Protocolul IEEE802.3 , IEEE802.3u ,IEEE802.3X
  • 5 led-uri de control pentru fiecare port
  • Conexiune FULL sau HALF Duplex 10/100M
  • Suporta conectarea camerelor IP
  • Plug-and-play fara configurare
  • Design facut special pentru a fi montat pe orice suprafata
Invatarea automata a adreselor MAC : Auto Learning & Auto Aging
Indicator: 1*power indicator, 5*status indicator
Dimensiuni : 82.00mm x 52.00mm x 22.30mm
Backbound Bandwidth: 1.6Gbps
Tabela de adresare MAC: 2K
Putere consumată:
-Standby: 0.8W
-Maximum:1.59W
Mod retransmisie:
-Store-and-Forward
Control acces:
-CDMA/CD
Temperatură:
-Operating Temperature: 0℃~40℃
-Storage Temperature: -40℃~70℃
Umiditate:
-Operating Humidity: 10%~90% non-condensing
-Storage Humidity: 5%~90% non-condensing
Certificare CE,FCC,RoHS

Evaluează produsul

Informații utile

Produsele electrice și electronice comercializate includ în prețul de vânzare ecopTAX , taxă ce reprezintă costurile colectării, tratării și eliminării ecologice a deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (EEE).