• Produse noiNEWS
  • Top produseBEST
  • Contact & LocațieMAPS
  • SuportBLOG

Livrarea comenzilor

                

Produsele pot fi trimise prin curier la adresa specificată în formularul de comandă sau pot fi ridicate direct de la sediul DVB Inventor SRL. Livrarea produselor prin curier se face pe cheltuiala clientului, conform calculului efectuat automat în cadrul comenzilor.

  Comenzile efectuate în afara programului de lucru (LUNI - VINERI între orele 09.00 - 17.00) vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare. După confirmarea telefonică a comenzilor, produsele vor fi recepționate în maxim 2 zile lucrătoare. Pentru localitățile care nu se află în aria punctelor de prezență ale curierului, livrările pot fi efectuate cu o întarziere de până la 5 zile lucrătoare, fără costuri pentru kilometri suplimentari.   Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces-verbal de constatare. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

DPD     DPD Romania este partenerul nostru pentru livrări domestice și internaționale, fiind parte a rețelei internaționale DPDgroup - lider european în curieratul rutier.