Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi o cât mai bună experiență de navigare utilizatorilor. Dacă vei continua utilizarea site-ului, ești de acord să primești cookie-uri în browser-ul tău de pe acest site. OK

Livrarea comenzilor

  Produsele pot fi trimise prin curier la adresa specificată în formularul de comandă sau pot fi ridicate direct de la sediul DVB Inventor SRL. Livrarea produselor prin curier se face pe cheltuiala clientului, conform calculului efectuat automat în cadrul comenzilor.

  Comenzile efectuate în afara programului de lucru (LUNI - VINERI între orele 09.00 - 17.00) vor fi preluate în următoarea zi lucrătoare. După confirmarea telefonică a comenzilor, produsele vor fi recepționate în maxim 2 zile lucrătoare. Pentru localitățile care nu se află în aria punctelor de prezență ale curierului, livrările pot fi efectuate cu o întarziere de până la 5 zile lucrătoare, fără costuri pentru kilometri suplimentari.
  Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete se fac în momentul livrării, pe AWB sau prin întocmirea unui proces-verbal de constatare. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.