• Produse noiNEWS
  • Top produseBEST
  • Contact & LocațieMAPS
  • SuportBLOG

Reciclare DEEE & Baterii

Ecopoint

DVB Inventor SRL a predat responsabilitățile privind gestionarea DEEE către organizația ECOPOINT, cu sediul în București. 

 

RecobatDVB Inventor SRL a predat responsabilitățile privind gestionarea deșeurilor de baterii și acumulatori către organizația RECOBAT, cu sediul în București. 

 

 

Ecoptax

Produsele electrice și electronice comercializate includ în prețul de vânzare ecopTAX, taxă ce reprezintă costurile colectării, tratării și eliminării ecologice a deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (EEE).

 

 

 

Ecopoint

Reciclați în mod corespunzător produsele electrice și electronice. Acest marcaj indică faptul că produsele nu pot fi eliminate împreună cu alte deșeuri casnice pe întregul teritoriu al Uniunii Europene. Pentru a preveni posibila afectare a mediului și a sănătății umane prin eliminarea necorespunzătoare și necontrolată a deșeurilor, reciclați produsele pentru promovarea reutilizării resurselor de materii prime. Pentru predarea echipamentelor uzate, vă rugăm să folosiți sistemul de predare și colectare a deșeurilor electrice electronice local.