Politica de confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

   Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ulterior, și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, DVB Inventor SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de vizitatorii site-ului.
Furnizarea datelor personale este absolut necesară pentru procesarea corectă a comenzilor efectuate. Informațiile înregistrate sunt destinate exclusiv utilizării de către personalul DVB Inventor SRL la realizarea activității comerciale: facturare, livrare, garanție și service.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea datelor din baza de date a site-ului. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul DVB Inventor SRL.
Dacă unele din datele tale sunt incorecte, te rugăm să ne informezi cât mai curând posibil, pentru actualizarea acestora.

Colectăm informații la înregistrarea unui cont de client nou pe site, la plasarea unei comenzi, sau la completarea unor formulare pentru contact, unde iți vor putea fi solicitate numele, adresa de email sau adresa de livrare. De asemenea, poți vizita site-ul nostru în mod anonim, fără a furniza niciun fel de date personale.

Cookie-urile sunt niște fișiere foarte mici pe care un site sau provider de servicii le transferă în computerul utilizatorilor prin browser-ul Web (dacă este permis), care permit site-urilor să recunoască și să reamintească anumite informații. Utilizăm cookie-uri pentru pentru memorarea și procesarea articolelor din coșul de cumpărături, memorarea preferințelor de navigare pe site a clienților pentru vizitele viitoare pe site și urmărirea comenzilor efectuate pe site.

În calitate de unic proprietar și administrator al site-ului, DVB Inventor SRL garantează că nu vinde și nu transferă în niciun fel, altor părți, datele de identificare personală ale clienților sau vizitatorilor site-ului, decât în limitele stabilite prin lege (autorități avizate ale statului).

Consimțământ

Prin utilizarea acestui site, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.