PROGRAM: Luni-Vineri, 09.00-17.00

Spliter de satelit cu 2 iesiri

Stoc epuizat
Spliter satelit 2 iesiri

9,00 lei

>>Decuplare cu diode

Spliter de satelit cu 2 ieşiri, pentru retele de distributie cu semnale de satelit si cablu.

Noi, (DVB Inventor SRL) adăugăm adresa dvs. de email la o listă specială a acestui produs. Odată ce acesta reapare în stoc, veți primi automat o înștiințare pe email iar adresa dvs. de email va fi eliminată din lista produsului.

Datele dvs. vor fi vizibile unora din membrii echipei noastre, insă dacă doriți eliminarea acestora, ne puteți solicita acest lucru prin email la adresa office@receptoare.ro.

În cazul în care credeți că că datele dvs. personale au fost folosite abuziv, aveți dreptul să depuneți o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Conform Regulamentului UE privind protecția generală a datelor, suntem obligați să vă informăm despre acest drept; nu intenționăm să folosim în mod abuziv datele dvs. personale.

Spliter de satelit cu 2 ieşiri, pentru retele de distributie cu semnale de satelit si cablu.

Banda de frecvență: 5~2400MHz
Atenuare 5,5 dB
Trecere tensiune DC Out-In: 800mA (maxim)

Rating

Evaluează produsul

Informații utile

Produsele electrice și electronice comercializate includ în prețul de vânzare ecopTAX , taxă ce reprezintă costurile colectării, tratării și eliminării ecologice a deșeurilor de Echipamente Electrice și Electronice (EEE).